Loading...

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΦΑΣEIΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 23ης ΜΑΡΤΙΟΥ, 11/7/2011

Μετά από συζήτηση και προτάσεις, που ακολουθήθηκαν από ψηφοφορία, η λαϊκή συνέλευση της Πλατείας 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Να γίνεται λαϊκή συνέλευση για το υπόλοιπο του καλοκαιριού μία φορά την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη, 10 μ.μ.

2. Όλες τις υπόλοιπες μέρες της κάθε εβδομάδας ως το τέλος του καλοκαιριού θα πραγματοποιούνται διάφορες δράσεις στην πλατεία, ώστε αυτή να παραμείνει ζωντανή, σύμφωνα με προτάσεις που διατυπώθηκαν και θα διατυπωθούν.

3. Προς το παρόν, κάθε Τρίτη θα οργανώνονται Θεματικές Βραδιές με παρουσιάσεις από ομάδες εργασίες διαφόρων θεμάτων, όπως υγεία, παιδεία, κλπ. Την Τετάρτη θα είναι Bραδιά Ενημέρωσης, με ενημέρωση από ομάδα εθελοντών για την τρέχουσα επικαιρότητα της προηγούμενης εβδομάδας και η Κυριακή θα είναι Βραδιά Προβολών.

Αυτή την Κυριακή, 17/7/2011 θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ "GOLFLAND", που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή της Μεσσηνίας, μιας και θίγει ένα θέμα εξαιρετικά καίριο και προκλητικό, για το οποίο δυστυχώς λίγοι συμπολίτες μας γνωρίζουν. Το πρωτότυπο θέμα της ταινίας Golfland? αφορά τους εξωφρενικούς τρόπους με τους οποίους «επελαύνει» η τουριστική ανάπτυξη.Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ ταξίδεψαν σε 5 μέρη της Ελλάδας, προκειμένου να αναδείξουν μέσα από διαφορετικά μεταξύ τους παραδείγματα τις προσπάθειες δημιουργίας θερέτρων γκολφ στην Ελλάδα. Ένα από αυτά είναι και η Πύλος και φυσικά το COSTA NAVARINOη πρώτη τέτοια μεγάλη επένδυση που υλοποιείται στην Ελλάδα.



Καλούνται όλοι να συνεισφέρουν με τη συμμετοχή τους στις ομάδες εργασίας, τη γραμματεία και τον καθαρισμό της Πλατείας. 

Η ΠΛΑΤΕΊΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου