Loading...

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!!!

Κρίσιμο κρίνεται για τη χώρα και το μέλλον μας το επόμενο τριήμερο. 


Παραλύουν την Τρίτη και την Τετάρτη ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας, λόγω της 48ωρης γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ εν όψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.



Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συλλαλητήρια την Τρίτη στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ τα συνδικάτα καλούν τους εργαζόμενους σε διαμαρτυρία το πρωί της Τετάρτης στο Σύνταγμα και την ίδια μέρα διοργανώνουν συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Τετράωρες στάσεις εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσουν στις 28 και 29 Ιουνίου και οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης.

Όλη η Πελοπόνησσος στις κινητοποιήσεις


Με λεωφορεία ανεβαίνουν στην Αθήνα οι αγανακτισμένοι της Πελοποννήσου προκειμένου να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις. Από την Καλαμάτα, την Αργολίδα και την Κορινθία ανεβαίνουν το πρωί της Τρίτης. Τα λεωφορεία της Καλαμάτας θα ξεκινήσουν στις 9.00 το πρωί από την Πλατεία 23ης Μαρτίου, της Κορίνθου στις 8.30 το πρωί από τα Περιβολάκια και της Αργολίδας στις 7.30 το πρωί από την πλατεία της Αγοράς στο Άργος. Την Τετάρτη φτάνουν στην Αθήνα από την Αρκαδία με λεωφορεία που ξεκινούν από τη Μεγαλόπολη και την κεντρική πλατεία στις 8.00 το πρωί, από την Τρίπολη στις 8.30 το πρωί και από την Καλαμάτα στις 9.00 το πρωί.

Όσοι μένουν πίσω στις πόλεις προγραμματίζουν πορείες, καταλήψεις και άλλες δράσεις στις πλατείες και άλλους δημόσιους χώρους.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Ο μόνος αγώνας που δεν κερδήθηκε είναι αυτός που δε δόθηκε ποτέ! 

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου