Loading...

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Γεμάτη η Πλατεία 23ης Μαρτίου στην επίσκεψη του κ. Καζάκη χθες το βράδυ!!!

 Την πλήρη προσοχή των περίπου 400 ατόμων που μαζεύτηκαν χθες, στις 23/06/2011, στην Πλατεία 23ης Μαρτίου είχε ο οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης. Ο κ. Καζάκης, Καλαματιανός στην καταγωγή, ήρθε στην πλατεία των Αγανακτισμένων, τοποθετήθηκε επί της κρίσης και απάντησε σε σημαντικές ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Ο κ. Καζάκης άρχισε την ομιλία του στις 10.00 μ.μ. και μέσα σε είκοσι περίπου λεπτά μας ενημέρωσε πάνω στις τραγικές συνέπειες που θα έχει το Μεσοπρόθεσμο αν περάσει (π.χ. στα 350 δις ευρώ θα εκτοξευθεί το χρέος το 2015, ΑΝ το Μεσοπρόθεσμο εφαρμοστεί με πλήρη επιτυχία) και πάνω στα "παιχνίδια" που παίζονται παγκοσμίως στις πλάτες μας (π.χ. σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal η Ελλάδα έχει πολύ πλούτο τον οποίο απλά δεν εκμεταλλεύεται). (Βίντεο 1/4)

Σημείωσε ότι ακόμα και αν περάσει το Μεσοπρόθεσμο, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, όπως πάνε να μας πείσουν!!! Τότε είναι που πρεπει 1) ο λαός να οργανωθεί και να δράσει συλλογικά και να ανατραπεί το πρωτοφανές καθεστώς που έχει δημιουργηθεί στη χώρα, 2) να "καθίσουν στο σκαμνί" όσοι οδήγησαν τη χώρα εδώ, 3) να σταματήσει η αφαίμαξη από τα εξοντωτικά χρεωλύσια στα οποία μας έχουν δεσμεύσει εσκεμμένα οι βουλευτές μας, 4) να σπάσουμε τα δεσμά της υποτέλειας στα οποία μας έχει δεσμεύσει το ευρώ, και 5) όλος ο λαός ενωμένος να απαιτήσει δημοκρατία, δηλαδή άσκηση της εξουσίας από το λαό προς όφελος του ίδιου του λαού, πέρα από κομματικές ταυτότητες για το καλό του τόπου! (Βίντεο 1/4)

Στη συνέχεια, άρχισε να απαντάει σε ερωτήσεις του κοινού. Πολλές από αυτές αφορούσαν θέματα που μας "καίνε" όλους, όπως "Πού θα πάνε τα χρήματα που θα εισπράξουμε από το Μεσοπρόθεσμο;" (ΟΧΙ σε μισθούς και συντάξεις αλλά ΣΕ ΧΡΕΩΛΥΣΙΑ!!!) (Βίντεο 2/5), "Τι γίνεται με τα χρήματα που μας χρωστάει η Γερμανία από τις πολεμικές αποζημιώσεις;" (Βίντεο 2/5), "Τι απαντάτε σε οικονομολόγους που λένε ότι  μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση παίρνοντας ευρωομόλογα και ξεπληρώνοντάς τα σε βάθος χρόνου;" (Βίντεο 2/5), "Τι θα συμβεί σε περίπτωση χρεωκοπίας με τα δάνεια που έχουμε πάρει;", "Σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ, τι γίνεται με τα φάρμακα και την εδαφική μας ακεραιότητα; Απειλούνται;", και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα. (Βίντεο 3/5, 4/5, 5/5).

Η συζήτηση κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα αφού ο κόσμος έδειχνε πολύ ενδιαφέρον και ήθελε να απευθύνει πολλές ερωτήσεις. Οι Αγανακτισμένοι της Καλαμάτας ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Καζάκη για την επίσκεψή του στην Πλατεία μας και τον κάλεσαν να την επαναλάβει με την πρώτη ευκαιρία!

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από τη χθεσινή βραδιά.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου